Karin Jonsson grundade Soulscape 2018 med en dröm om att få fortsätta dela sin visdom med en större del av världen och lära fler själar att hitta sin sanning, inre ljus och andliga gåvor. Sedan barn har Karin varit medial och haft kontakt med andevärlden och alltid vetat att hon sitter med en otrolig gåva.

 

I dag jobbar hon varje dag med att vägleda själar att följa sin inre sanning och landa i den kraftfullaste delen av en själv.
Med hjälp av andevärlden, hennes inre visdom och mediala gåvor vägleder hon och hjälper dig att hitta den delen du saknar. Karin grundade Soulscape för de själarna som saknar den delen hon behövde, verktygen att hitta din sanning och vägledning i hur du vågar leva ditt fulla potential. 

 

Karin har under flera år hjälpt människor inom fysisk, mental och andlig utveckling och tror på att alla delar är minst lika viktiga för att finna inre frid och balans.
I 20 års åldern kom de riktiga spirituella uppvaknandet som skakade om hela hennes liv och idag är hon evigt tacksam för det.

 

Det blev en enorm resa som vände hela livet upp och ner men en välbehövlig resa för att idag kunna leva ut sin sanning och visa världen att ingen är ensam och vi är alla ljusbärare, det är mörkret vi ska omfamna det är där vi hittar svaren.


Hon fortsätter med sin inre resa varje dag inom mediumskap och transmediumskap för att fortsätta följa sitt kall och ge ut mer av hennes gåvor till vår värld.

 

E94E2AB7-6003-4FF0-9AF5-03014027BCC2_1_201_a

I hennes meditationer jobbar hon aktivt med kanalisering i hennes kraft för att vägleda varje enskild själ att våga leva ut sin sanning och våga vara mer i kontakt med sitt högre jag.

Vi har alla en inre röst som bara väntar på att få komma fram och en själ som sitter på så otroligt mycket visdom som vi alla har tillgång till. Längtar du efter den kraftfulla delen av dig själv?

Soulscape står för att du ska våga spendera mer tid med ditt kraftfullaste jag och hitta ditt kall i livet.
Våga släppa rädslorna och möt den rösten som väntar på att du ska höra den.
Låt Karin visa dig vägen och kliv in i din kraft!

50EE07E2-A1BF-49DA-9268-E43FF6132ADB Lev din sanning SEK 3,333.00 (including 25% moms)

“Jag bokade en healing med Karin och detta förändrade så himla mycket i mitt liv.
Jag har ett sånt inre lugn och en känsla av trygghet och glädje. Min kropp och själ känns så mycket gladare och lättare och jag känner mig mer positiv. Jag blev hjärtekrossad av en kille och dagen innan healingen satt jag och grät över honom men nu efter healingen gör inte ens ont att tänka på han mer. Jag känner bara frid och alla jobbiga känslor är borta. Alltså detta är sjukt! Wow vilken transformation. Att går från att ha ångest, må dåligt, vara deprimerad och bara se mörker till detta efter en healingsession är så himla härligt”

Julia E

SOULSCAPE

“Jag började jobba med Karin under förra sommaren och hade letat ett tag efter en livscoach, men ingen som kändes riktigt rätt tills jag hörde talas om Karin. Karin kom in i mitt liv under en period när jag kände mig lite vilsen och sen dess har det hänt otroligt mycket på väldigt kort tid.
Karin är otroligt stöttande, peppande och engagerad, även emellan coachning samtalen så är det alltid lätt att höra av sig om man undrar något eller behöver extra stöd.
Jag kan verkligen rekommendera Karin som coach eftersom hon kan se saker från ett djupare perspektiv, vilket gör det lättare att verkligen förstå sin utmaningar och hur man ska jobba på dom. ”

Sara B

SOULSCAPE

“Med Karins kraft har jag nu hittat tillbaka till mig själv och vem jag egentligen är. Jag har hittat och definierat min egen sanning. Många pratar ju om att söka efter sin själ – och jag kan med handen på hjärtat säga att Karins coaching har fått mig till att se vem jag är bortom alla påklistrade sanningar och sociala förväntningar. Efter kontakten med Karin har mycket förändrats till det bättre – jag är både starkare, mer tydlig i min kommunikation och mer ärlig med vem jag är (och inte är). Folk kommenterar att det verkligen syns på mig hur kraftfull jag blivit och att de kan känna mitt kraftfulla lugn. Jag vill verkligen rekommendera Karin till alla som söker transformation. Hennes arbete är 100 % etiskt och man känner sig både hållen och guidad utan att bli fråntagen ansvaret för sitt liv. Tack Karin, din kraft är otrolig!”

Frida R

What I'm up to on Instagram…